Категорії
Новини

Критерії якості туалетного паперу

Існують предмети, без яких не обійтися в жодному будинку, офісі та громадському закладі, наприклад, туалетний папір. Нам здається, що гігієнічне приладдя вже давно доступне кожному, але наші батьки чудово пам’ятають, що лише тридцять-сорок років тому ця продукція була дефіцитною. На щастя, сьогодні гігієнічна продукція для санвузлів є у кожному будинку, тому єдине, що непокоїть покупців, – це її якість. Якщо вам знадобився м’який целюлозний туалетний папір, купити його можна в інтернет-магазині WC Design як оптом, так і в роздріб.

Гігієнічна продукція повинна відповідати низці вимог:

  • бути максимально м’якою;
  • володіти високою міцністю при намоканні;
  • вбирати вологу;
  • швидко розчинятися у воді, щоб уникнути засорів каналізації.  

В інтернет-магазині WC Design представлені товари, які повністю відповідають наведеним критеріям якості. Весь папір виготовлений з целюлози або безпечної макулатурної сировини і не становить небезпеки для здоров’я людей. Вона має пористу поверхню, не рветься при намоканні і відмінно вбирає вологу. В асортименті є одношарові та багатошарові вироби, а також рулонні та листові варіанти.

Преимущества сотрудничества с WC Design

Переваги співпраці з WC Design

Фірма WC Design – це лідер у сфері постачання санітарно-гігієнічних виробів в Україні. Компанія надає туалетний папір, а також накладки на унітаз, серветки, побутову хімію, паперові рушники, сушарки для рук та волосся, диспенсери та ін. Ціна товарів дозволить легко спланувати щомісячні витрати на побутові потреби. 

Щодня гігієнічна продукція WC Design використовується в:

  • школах, університетах та дитячих садках;
  • офісних центрах;
  • ресторанах, кафе та нічних клубах;
  • лікарнях та приватних клініках;
  • торгово-розважальних центрах;
  • хостелах та готелях.

Великий досвід роботи та співпраця безпосередньо з виробниками дозволяє забезпечувати великими партіями товарів ключові промислові підприємства, освітні установи та заклади громадського харчування по всій країні. Ціни на всі позиції з каталогу є максимально низькими, оскільки в них не закладена націнка посередника.

Менеджери компанії допоможуть у виборі продукції, доставлять пристрої та витратні матеріали, а також за необхідності проведуть презентацію продукції та стануть вашим головним помічником з організації гігієни у громадському закладі. Товари можна сплатити готівкою при отриманні, післяплатою, банківським переказом або готівкою з ПДВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні записи