Категорії
Новини

Прокат електромобіля – екологічний автомобіль за доступною ціною

Машини з електромотором стали одним із символів майбутнього, в якому людство дихатиме чистим повітрям, а міста стануть тихими та комфортними. Сьогодні електричний транспорт завойовує більше шанувальників у всьому світі. Україну не оминули глобальні екологічні тренди. Поки більшість співвітчизників лише придивляються до цього виду транспорту, ви можете оформити оренду електромобіля в Києві в компанії «Luxservis» і на власному досвіді оцінити всі переваги цих моделей.

Як з’явилися електричні машини

Неймовірно, але машини з електродвигуном з’явилися раніше, ніж авто зі звичнішими для нас бензиновими агрегатами! У XVIII столітті європейськими вулицями вже їздив екіпаж з електромотором в 4 к.с., який доводилося перезаряджати через кожні 60 кілометрів. Щоправда, він рухався зі швидкістю 37 кілометрів на годину. А ось французький автомобіль, який розробники назвали «Вічно незадоволена», розганявся вже до 100 кілометрів на годину!

Система зарядки електрокарів того часу була багатоступінчастою та трудомісткою: мотор активізував вал генератора, який у свою чергу був підключений до батареї. Ідея сучасного електромотора належить легендарному винахіднику Теслі. Саме його розробки у XXI столітті використовували інженери “Tesla Motors”. Сьогодні ви особисто можете познайомитися з ними ближче і оформити прокат електромобіля: в автопарку «Luxservis» представлені моделі від Tesla, за кермо яких хоче сісти кожен автолюбитель.

До речі, історія винаходу двигуна для електромобіля почалася досить кумедно. Якось в 1931 Тесла купив машину, замінив бензиновий двигун на електричний і приєднав його до невеликого механізму, зібраного з радіодеталей. Він сів за кермо і тиждень їздив містом на швидкостях, недосяжних для тих часів. Невідомо, як би розвивалася історія галузь автомобілебудування, якби тоді черговим шедевром серба зацікавилися інвестори. Закінчився експеримент сумно: вражена аудиторія запідозрила вченого у протиправних діях. Ображений Тесла зняв коробочку з автомобіля і більше ніколи не заговорював про те, що сталося.

Как появились электрические машины

Екологічний транспорт на вулицях міста

Уже в 1960-х людство усвідомило, що через збільшення кількості вихлопів повітря стало шкідливим для здоров’я, і ​​повернення до безпечного транспорту знову стало актуальним. Масове виробництво електромобілів почалося лише 1996-го: королевою автошляхів стала модель від EV1 від General Motors. Вже за кілька років після початку продажів компанія раптом відкликала машини у користувачів. Керівництво фірми пояснило свої дії закінчення терміну служби акумуляторів. Покупці влаштовували пікети та вимагали повернення свого майна, але протестувальників незмінно розганяла поліція. Пізніше було встановлено, що власники нафтових концернів змусили виробника зробити так.

Якщо ви хочете влаштувати тест-драйв транспорту, який у майбутньому повністю замінить авто з дизельними та бензиновими моторами, візьміть електромобіль у Києві в оренду. Прокатний сервіс “Luxservis” гарантує ідеальний технічний стан кожної моделі з автопарку. Ви можете замовити доставку машини в будь-яку локацію столиці або самостійно забрати її в пункті видачі. Їздити на екологічно безпечному транспорті – це не мода, а довгостроковий тренд, який згодом лише набиратиме обертів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні записи