Категорії
Новини

LIMRA створила в Україні комітет із трьох компаній страхування життя

Всесвітня асоціація страховиків зі страхування життя LIMRA (Life Insurance Marketing Research Association) створила в Україні комітет у складі ЗАТ Страхова компанія ТАС, ЗАТ Страхова компанія ‘Оранта-Життя‘” та ЗАТ “Американська компанія страхування життя ‘АІГ Життя’” (ALICO AIG Life).

Як повідомив президент LIMRA Europe, South Africa, Middle East Філіп Грін, перша зустріч членів комітету відбулася 22 лютого.

Основним критерієм відбору українських страховиків була наявність досвіду роботи на страховому ринку, професіоналізм, фінансова стабільність, методи продажу страхових продуктів.

При цьому пан Грін припустив, що до кінця року до складу комітету увійдуть ще кілька страхових компаній, а за п’ять років в Україні буде створено представництво LIMRA.

Асоціація LIMRA, заснована в 1916 році в США, – всесвітня консалтингова організація у сфері страхування життя, яка проводить дослідницькі, навчальні, проектні та інформаційні послуги та налічує понад 800 компаній-членів асоціації у всьому світі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні записи