Категорії
Новини

Ідея для екстремальної подорожі: Прип’ять та Зона відчуження

Чорнобильська зона – це живе нагадування про те, яким може стати світ після ядерної катастрофи. Понад тридцять років це місце залишається закритим для вільного відвідування та відкритим лише для туристичних груп. Поїздка до Прип’яті – ідеальний варіант незвичайного дозвілля, якщо ви мріяли побачити захід сонця над Зоною, розглянути законсервовану радіоактивну техніку та знайти десятикілограмовий гриб у місцевих заростях. Ви зможете безпечно відвідати околиці станції, запитати місцевих самоселів, чому вони вирішили повернуться, і почути, як звучить тиша в покинутому місті…

Переваги поїздки з Go2chernobyl

Компанія Go2chernobyl надасть можливість отримати нові враження тим, кому набридли «пакетні» тури в готелі та стандартні поїздки за маршрутом з путівника. На екскурсії ви дізнаєтесь про всі деталі катастрофи, побачите місто, вже частково захоплене лісом, і побуваєте у всіх важливих історичних локаціях. 

Переваги подорожі з Go2chernobyl

Гіди розвінчують міфи про Зону, покажуть «секретні» містечка, відомі лише професійним сталкерам, і дадуть відповідь на всі запитання цікавих мандрівників. Ви дізнаєтеся, чому ця зона буде недоступна для людей ще 100 тисяч років, як будували саркофаг на ЧАЕС і скільки жертв принесли люди, щоб виправити те, що сталося у 1986 році.

Замовити поїздку до Прип’яті варто хоча б для того, щоб побачити місто з «постапокаліпсису» на власні очі. Якщо ви вирішите їхати в саму незвичайну подорож у своєму житті разом з Go2chernobyl, вам гарантовані:

  • індивідуальний підхід до кожної групи;
  • професійні гіди, які постійно перевіряють рівень радіації за допомогою спеціальних пристроїв;
  • вигідна ціна на офіційному сайті і актуальні знижки;
  • комфортне відвідування всіх локацій;
  • нестандартний маршрут. 

Вартість екскурсії залежатиме від кількості туристів у групі та тривалості подорожі (1 день, 2 доби або індивідуальний тур). Оплата включає дозиметричний контроль, роботу гіда, проїзд комфортним автобусом, страховку. Усі екскурсійні маршрути продумуються та проводяться відповідно до українського законодавства.

Забронюйте місце заздалегідь! Купуючи тур на один, два або більше днів, ви можете вибрати список локацій (кожна екскурсія передбачає відвідування певних місць). Туристична фірма організовує ночівлю та забезпечує повну безпеку екскурсантів. Здійснити найзахопливішу подорож у своєму житті ніколи не пізно!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні записи