Категорії
Новини

Armada – величезний вибір міжкімнатних дверей від відомих виробників.

Підбираючи відтінок та дизайн дверей, багато покупців задаються питанням – від яких особливостей оздоблення приміщення відштовхуватися. Дизайнери вже давно відповіли на це питання – міжкімнатні двері повинні поєднуватися за стилем та колірною палітрою з підлоговим покриттям, стінами та вікнами. Важливо також, щоб вони гармоніювали з інтер’єром двох суміжних приміщень. Якісні полотна виконують не лише декоративну, а й практичну роль – вони ізолюють тепло, звуки та запахи.

Замовити міжкімнатні двері у Києві – Armada

Якщо ви вирішили зробити ремонт та шукаєте двері міжкімнатні, обов’язково загляньте в магазин «Armada». В асортименті виробника є такі види конструкцій:

  • Збірні – полотно виготовляють із готових деталей. Елементи скріплюють із використанням спеціальних гвинтів, тому вони легко піддаються ремонту. 
  • Каркасні – складаються з дерев’яних щитів, покритих МДФ або ДСП-листами.

За матеріалом виготовлення в магазині можна знайти полотна з натуральної деревини, вироби з натуральним листовим шпоном з дорогих порід деревини, моделі зі скляними вставками, двері, що ламінують.

Межкомнатные двери от лучшего производителя

Якісні полотна, виготовлені з натуральної деревини – це екологічний варіант для приватного будинку та квартири. Масив має підвищену стійкість до фізичного впливу. Цей щільний матеріал добре ізолює тепло, що важливо для квартир, власники яких користуються обігрівачами. Дерев’яні міжкімнатні двері можуть бути оздоблені скляними вставками. Не варто турбуватися про міцність – сучасне скло не розіб’ється навіть за сильного удару. 

Міжкімнатні двері від кращого виробника

Шпоновані двері – це естетичний варіант для вітальні, спальні чи кухні. Шпон стійкий до фізичної дії, але, на жаль, «боїться» води, тому для ванни виріб із тонким покриттям купувати не варто. А ось ламіновані моделі мають значну стійкість до впливу вологи та механічних пошкоджень, тому їх можна ставити в офіс або санвузол.

Полотна зі шпонованим і ламінованим покриттям теж мають теплоізолюючі властивості, але лише в тому випадку, якщо каркас заповнений дерев’яними елементами. В інтернет-магазині «Armada» можна знайти всі типи моделей. Якісні вироби з деревини з покриттям з натурального шпону або плівкою, що ламінує, точно привнесуть у ваш будинок нові яскраві акценти! Команда майстрів швидко виїде на об’єкт для вимірів, а після доставки швидко встановить двері в отвір – без шуму, пилу та зайвого головного болю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні записи