Категорії
Новини

Лікування залежності від амфетаміну: критерії ефективності

Амфетамін – це синтетичний аналог кокаїну. Він активізує резервні сили організму, внаслідок чого наркозалежні відчувають приплив енергії та сил. У наркоманів, які перебувають у стані «фенового» сп’яніння, спостерігається сплутаність свідомості, а також галюцинації, марення та балакучість. У стані «кайфу» залежні дуже переоцінюють свої здібності. Крім цього, вони стають тривожними, недовірливими та агресивними.

Лікування амфетамінової залежності  – це єдиний спосіб уникнути деградації психіки на фоні прийому фена. Наркотичне порушення триває 6-12 годин, після чого настає абстинентний синдром. На зміну емоційному підйому приходить глибока депресія, фізичне нездужання, занепад сил без можливості заснути та байдужість до всього на світі. При тривалому вживанні у наркомана розвиваються серйозні психічні відхилення.

Наркомани не можуть перевірити якість купленого наркотику і не знають, чи настільки він концентрований, що може стати причиною передозування. У цей момент з’являються такі симптоми: психоз, галюцинації та напади, схожі на епілептичні. У хворого розвивається марення переслідування, внаслідок чого він стає агресивним по відношенню до себе та оточуючим. Серед характерних ознак передозування: невгамовний голод, тики та тремор. Можлива спроба самогубства.

лечение зависимости от «фена» в «Приват клинике»

Як відбувається лікування залежності від «фена» у «Приват клініці»

Дуже часто в «Приват клініку» потрапляють залежні у стані передозування. У цьому випадку, перш ніж розпочати лікування, лікарі надають хворому першу допомогу.

  • Фахівці знерухомлюють пацієнта, щоб він не міг заподіяти шкоди оточуючим або собі.
  • Після цього йому вводять седативний препарат проти судом діазепам та нейролептик галоперидол. 
  • Щоб знизити температуру тіла, лікарі застосовують холодні обгортання. 
  • На завершення процедури вони ставлять хворому крапельницю для детоксикації організму, відновлення функцій серця та зниження артеріального тиску.

При амфетаміновій абстиненції у людини розвиваються психічні розлади. У клініці таким хворим прописують антипсихотичні препарати та бензодіазепіни. Також їм призначають терапію для нормалізації імунітету та функцій внутрішніх органів. 

Подальше лікування в «Приват клініці» у Києві включає роботу з психологом та психологічну корекцію. Фахівець допоможе наркоману усвідомити причину залежності і зрозуміти, як змінити своє життя, щоб більше не потребувати коштів, які допомагають втекти від дійсності. Звертайтеся до «Приват клініки» і зупиніть особисту деградацію своїх близьких.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні записи