Категорії
Новини

Мінітрактор Xingtai – «китайські тигри» у сфері сільськогосподарської техніки

Вибираючи техніку для сільськогосподарських робіт, кожен фермер хоче отримати максимальну функціональність за мінімальну ціну. Мінітрактор Сінтай – одна з найкращих пропозицій сучасного ринку недорогої сільськогосподарської техніки. Головними перевагами продукції від Xingtai є: маневреність, висока потужність та функціональність. Крім того, вони мають такі важливі переваги:

  • зручні – маневреність на невеликих ділянках та обмежених майданчиках;
  • легкі – мають невеликий розмір;
  • функціональні – демонструють хорошу ефективність при виконанні завдань на рельєфі будь-якої складності;
  • довговічні – оснащені чавунною передньою віссю та сталевою рамою, що забезпечує надійність та тривалий термін експлуатації.

Одна з найцікавіших пропозицій фірми на сучасному ринку – це XT 220 NEW. Він оснащений потужним дизельним двигуном 22 л. з водяним охолодженням, а також енергостартером, приладами освітлення та генератором. Агрегат економно витрачає паливо, що робить цю модель більш економічною та вигідною на тлі аналогічних пропозицій.

Мінітрактор може пересуватися на швидкості від 3 до 27 кілометрів на годину. Він має шість передач, з них дві – задні. У машині передбачено блокування диференціала, тому воно може легко маневрувати між перешкодами та розганятися без пробуксовування. Міні-трактори Xingtai призначені для:

  • культивування, підгортання та прополювання ґрунту;
  • посадки культур;
  • поливу рослин;
  • збирання врожаю;
  • перевезення вантажу;
  • очищення майданчиків від снігу та сміття.

Чому варто купити міні-трактор в «АльянсАгроТехніка»

Купити міні-трактор Сінтай за доступною ціною можна в компанії «АльянсАгроТехніка». Менеджери створили всі умови, щоб співпраця була максимально вигідною та приємною для кожного замовника. Два головні бонуси, які отримує кожен клієнт – вартість та сервіс.

  • Ціни. Компанія не співпрацює із посередниками: вся продукція реалізується без націнок. Дистриб’ютор постачає техніку без передоплати з можливістю розрахуватися за покупку за фактом відвантаження та доставки. Техніку доставлять прямо до дверей приватного будинку або воріт ферми – доставка при замовленні від 1 тис. у.о. безкоштовна!
  • Технічна допомога. Складання техніки здійснює кваліфікований персонал. Майстри компанії особисто перевіряють якість усіх складових деталей та запчастин. При необхідності до покупця приїде спеціаліст, який розповість про особливості правильної експлуатації, а також надасть рекомендації щодо витратних матеріалів, навісного обладнання та ремонту.

Допомога на початку експлуатації та на етапі знайомства з агрегатами, гарантійне та післягарантійне обслуговування, європейський сервіс та безкоштовні консультації фахівців – все це робить інтереси клієнта пріоритетними для компанії. Ви отримуєте надійного партнера та помічника, який збільшить ефективність сільськогосподарських робіт та дозволить вам отримувати вищі урожаї.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні записи