Категорії
Новини

Жіночі літні штани: топ-5 моделей

У гардеробі практично кожної представниці прекрасної статі можна знайти пару-трійку штанів. Колись ця річ належала у категорії виключно чоловічого одягу, але згодом міцно влаштувалась у шафах прекрасних модниць. Сьогодні дівчата носять штани будь-якої пори року, вміло створюючи образи і для роботи, і для відпочинку. Влітку хочеться легкості та яскравості, тому дизайнери пропонують дівчатам незвичайний крій та цікаві забарвлення штанів. Український бренд Krisstel, наприклад, зібрав величезну колекцію стильних моделей штанів, в якій ви точно знайдете те, що припаде до смаку!

Купити жіночі літні штани в інтернет-магазині можна буквально в пару кліків. Менеджери-стилісти допоможуть вам вибрати відповідний варіант, визначитися з розміром та порадять, якими речами можна доповнити стильний образ. Вирушайте на шопінг і ні в чому не відмовляйте!

Какие модели брюк актуальны этим летом

Які моделі штанів актуальні цього літа

Всі вироби для літа шиють із легких повітропроникних матеріалів, що забезпечують правильну терморегулярцію. У теплу пору року дуже важливо почуватися впевнено та комфортно, тому натуральні тканини – це найкращий вибір. Жіночі літні штани представлені кількома моделями:

  • розкльошені;
  • штани-кюлоти;
  • завужені;
  • з завищеною лінією талії;
  • укорочені.

Розкльошені варіанти створюють повітряний образ, що летить. Такі речі можна доповнити шифоновими та шовковими блузами, взуттям на підборах та мінімалістичною сумочкою. Лінія талії може бути середньою та завищеною – це відмінний варіант, щоб скоригувати пропорції та додати силуету витонченості.

Кюлоти прийшли до наших гардеробів відносно недавно, але вже встигли полюбитися практично всім без винятку дівчатам. Вони допомагають скоригувати масивніше стегна, які виглядатимуть стрункішими. Моделі із підвищеною талією добре маскують животик і підкреслюють спокусливий вигин спини. Кюлоти шиють із тканин, що струмують, формують складки і хвилі, за які ми так любимо цей фасон.

Звужені штани можуть дозволити собі володарки струнких ніжок. Доповнити такий образ можна взуттям на підборах, танкетці або низькому ходу. Підійдуть кеди та кросівки, балетки та навіть сандалії. У таких штанах можна сміливо вирушати на прогулянку, роботу і навіть у відпустку. Для найсміливіших аутлуків можна вибрати моделі «скінні» – екстремально вузький крій підкреслить витонченість ніжок та тонкі щиколотки.

Моделі із завищеною лінією талії – вибір дівчат із пишними формами. Вони приховують животик і врівноважують пропорції. Ноги виглядатимуть стрункішими, а силует – підтягнутим. Лінію талії можна доповнити тонким або середнім ремінцем у тон виробу. З класичними туфлями образ ідеально підійде для ділового ланчу або відповідальних переговорів, а у звичайних балетках можна вирушити на неквапливу прогулянку до парку.

Укорочені жіночі літні штани підходять володаркам струнких ніг. Ідеальна довжина – три чверті гомілки. Для максимального комфорту штани шиють із натуральної бавовни, шовку та льону – у такому одязі ви почуватиметеся комфортно весь день.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні записи