Категорії
Новини

Які японські зубні пасти та щітки вибрати для дітей

Склад зубної пасти впливає на склад бактеріальної флори у роті дитини, а форма щітки – на правильність прикусу. Тому якості цього гігієнічного приладдя потрібно приділити належну увагу. Як вибрати японську зубну щітку і пасту, які не завдадуть шкоди здоров’ю і сподобаються малюкові, дізнаємося разом.

Японська зубна паста

Дорослі пасти містять велику кількість фтору, шкідливого для емалі дитячих зубів. Також засоби догляду за ротовою порожниною, призначені для дорослих людей, часто містять «агресивні» речовини, які можуть стерти емаль молочних зубів або викликати у дитини алергію. Експерти рекомендують підбирати пасту для малюків за віком, а також за складом. Якщо ви боїтеся помилитися, купуйте японську пасту.

Виробники Країни вранішнього сонця використовують для виготовлення паст тільки сировину найвищої якості. Розробляючи новий продукт, вони проводять наукові дослідження та створюють формули, оптимальні для здоров’я малюків. Японські зубні засоби містять корисні компоненти, що чистять: лізоцим, оксид глюкози, лактоферрин і лактопероксидаза. До складу багатьох паст для дітей входять протизапальні речовини, які необхідні для здоров’я ротової порожнини.

У магазині «Kurumi» представлені пасти для дітей різного віку. Наприклад, у складі товарів для дітей, у яких ріжуться зуби, входять анестетики. Такі пасти заспокоюють ясна та сприяють підвищенню якості сну у цей проблемний період.

У Японії дуже суворі норми якості, але якщо ви хочете купити справді хорошу пасту, то зверніть увагу на продукцію для внутрішнього ринку. Її якість завжди вища, ніж у аналогічних товарів, випущених спеціально для експорту. Продукція для догляду за ротовою порожниною, створена японськими компаніями, не містить речовин, які потенційно можуть спричинити алергію.

Дитяча японська зубна щітка

У «Kurumi» можна купити зубні щітки від японських виробників, конструкція яких розроблена з урахуванням особливостей дитячої ротової порожнини.

  • Щітки для малюків оснащені спеціальними кільцями, що запобігають попаданню головки виробу надто глибоко в глотку.
  • М’які щетинки не травмують ніжні дитячі ясна.
  • Приладдя для чищення зубів повністю пристосоване до форми дитячих рук.
  • Вироби мають приємний дизайн та яскравий колір. Якщо дитина сприйматиме чистку зубів як гру, то швидше навчитися самостійно користуватися гігієнічним приладдям.
  • Дитячі щітки мають невеликий розмір, а їхні головки адаптовані до ширини дитячої щелепи.

У магазині «Kurumi» можна купити приладдя для самостійного чищення, а також щітки для найменших. Швидка доставка, кваліфіковані консультації та сертифікована продукція – ось головні переваги, які отримує кожен клієнт! Телефонуйте, і менеджер компанії відповість на всі ваші запитання та пояснить, яку продукцію краще вибрати для вашої дитини!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні записи